Vervoer – met de bus, trein of taxi retour!

BusBus

Lucky heeft een nieuw busplan! Dit betekent dat Lucky nieuwe woonplaatsen aan het lijstje heeft toegevoegd. Kijk dus snel voor het  bus icoon bij een evenement.

Om te vieren dat we nu nog meer feestgangers op kunnen halen hebben we een leuke actie opgezet voor 15 verschillende woonplaatsen! Als jij in Denekamp, Ootmarsum, Reutum, Fleringen, Albergen, Bornebroek, Enschede, Haaksbergen, Hengevelde, Goor, Overdinkel, Losser, Oldenzaal, Hengelo , Borne, Dalfsen, Ommen, Den Ham, Vroomshoop of Vriezenveen woont, kan jij meedoen! Als jij je Nightrider ticket boekt, betaal je maar 10 euro voor het vervoer en entree. Meld je hier aan.

Nieuw: Buslijn 21 

Vanaf 12 april 2014 zal er elke week een bus rijden van Balkbrug naar Lucky. We hebben een tijdelijke actie waarmee je  slechts 7,50 betaalt voor vervoer (retour) en entree. Vooraf reserveren is noodzakelijk en kan via de vervoersbutton in het evenement van de zaterdagavond.  Check hieronder de opstaptijden!  LET OP: RESERVEREN VERPLICHT.  DIT KAN TOT ZATERDAGAVOND 20.00 uur.

21.45 Balkbrug                                 Bushalte Plus Supermarkt                 Coevorderweg
21.55 Dedemsvaart                          Lidl Supermarkt                                  Zuidwolderstraat
22.05 Slagharen                               Esso Tankstation                                 Coevorderweg
22.15 Hardenberg                            Politiebureau                                         Europaweg
22.25 Bergentheim                          Bushalte Rabobank                            Dorpsstraat
22.35 Kloosterhaar                          Bushalte Schoolstraat                        Dorpsstraat
22.40 Sibculo                                    Bushalte Driesprong                          Kloosterstraat
22.45 Westerhaar                             Eetcafe de Driesprong                       Siculoseweg
23.10 Rijssen                                     Lucky Rijssen                                      Morsweg

De bus brengt je om 3.45 weer veilig terug naar huis!

 

TreinTrein

We hebben het erg gemakkelijk voor je gemaakt om een ticket te kopen voor de trein. Check het trein icoon bij een evenement en regel direct jouw treinkaartje.

Treinkaartjes actie!
Woon je in Almelo, Wierden, Holten, Deventer Colmschate, Deventer, Twello of Zutphen en kom je met de trein naar Lucky? Dan zijn de kosten van jouw treinkaartje je korting op je entree! Je hoeft alleen nog maar je retour ticket te halen voor de bus terug. Deze actie is alleen geldig voor de Nite2go.

taxiTaxi

Lucky is uitstekend te bereiken met een taxi, daarnaast heeft Lucky met een aantal taxibedrijven in de regio afspraken gemaakt zodat je voor een aantrekkelijke prijs gebruik kunt maken van een taxi of minibusje. Check daarom het taxi icoon bij een evenement.